НАПИШІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ І КОНТАКТНИ ДАНІ
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Загальні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми (Заклад освіти «Приватний загальноосвітній навчальний заклад «Мідгард», далі – MIDGARD) збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті http://www.midgard.education (далі – сайт). Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).
Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику, щоб зрозуміти наші принципи обробки Ваших Персональних Даних.
Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому сайті.
Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie.
Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб ви могли більш ефективно користуватися нашим сайтом. Якщо ви надаєте згоду, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли ви користуєтесь нашим сайтом. Із кожним вашим відвідуванням нашого сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується Вас особисто, а також ваших рідних (за умови внесення вами такої інформації на сайті, або в соціальних мережах), пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви приєднуєтесь, коли користуєтеся нашими сервісами.


1. Джерела персональних даних

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, службу взаємодії з клієнтами. Зауважте, що ми можемо збирати Персональні Дані з різних джерел, таких як:
  • Веб-сайти, якими ми управляємо під нашими власними доменами/адресами URL та сторінки, які ми запускаємо в соціальних мережах, таких як Facebook, Instagram, LinkedIn («Веб-сайти»).
  • Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Взаємодія між Вами та MIDGARD шляхом електронної комунікації.
  • Центр взаємодії із клієнтами Школи.
  • Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми.
  • Взаємодія з нашою рекламою. Взаємодія з нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо ви взаємодієте з одним із наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).
  • Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, Facebook, Google тощо), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв'язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних, партнери Школи, публічні джерела і дані.


2. Перелік персональних даних

Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з сайтом:
  • ваші прізвище, ім’я та по батькові, ідентифікаційний номер, адреса, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані.
  • інформація про ваш комп'ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційну систему;
  • інформація про ваші відвідування і використання сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту тощо;
  • інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
  • інформація про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;
  • інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
  • інформація із соціальних мереж, якою ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook), і ділитися якою з Нами, Ви дозволяєте соціальній мережі.
  • будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час перебування на нашому сайті.


3. Персональні дані дітей.

Цей сайт не призначений та не розроблений для дітей віком до 14 років. MIDGARD свідомо не збирає дані про дітей віком до 18 років. Тим не менш, MIDGARD може збирати Персональні Дані дітей віком до 18 років безпосередньо від одного з батьків (усиновлювачів) або опікуна, та здійснюється за наявності згоди цієї особи.


4. Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані вами через сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:
  • адміністрування нашого сайту;
  • персоналізація нашого сайту для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на нашому сайті;
  • подання заяв, рахунків і нагадувань;
  • відправка вам повідомлень;
  • відправка повідомлень електронною поштою, які ви спеціально запросили;
  • надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті сторони не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача за цією інформацією);
  • розгляд запитів і скарг, зроблених вами або про вас із приводу нашого сайту;
  • забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
  • перевірка дотримання умов, що регулюють використання нашого сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через форму заявки на вступ)
  • також інші види використання.
Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.


5. Доступ до ваших персональних даних

Ми лишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого з наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цій Політиці.
Персональні дані можуть бути передані третім особам у наступних випадках:
  1. надання вами однозначної згоди на таку передачу;
  2. в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
  3. у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  4. з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків);
  5. необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на вашу користь;
  6. за наявності важливих підстав суспільного інтересу;
  7. за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати й одержувати такі дані та інформацію.
  8. будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.
  9. Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цій Політиці.


6. Період зберігання персональних даних

Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.


7. Ваші права

При наданні нам ваших персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:
  • вимагати доступ до ваших персональних даних;
  • вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про вас;
  • вимагати видалення ваших персональних даних;
  • на обмеження та заперечення проти опрацювання ваших персональних даних, а також право на мобільність даних;
  • в будь-який момент на відкликання вашої згоди на опрацювання персональних даних.
Для реалізації вказаних прав вам необхідно звернутися до нас із письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: info@midgard.education
Але звертаємо вашу увагу, що робота деяких можливостей сайту, для яких необхідна наявність ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення.
Якщо у вас є скарга щодо будь-якого опрацювання ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.


8. Безпека даних

Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних ми вживаємо всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів. Зауважте однак, що ці заходи захисту не застосовуються до інформації, яку Ви вирішили зробити публічною, шляхом опублікування в соціальних мережах.
На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту ваших персональних даних.


9. Зміни до умов Політики

На сайті можуть змінитись умови Політики. У такому разі необхідно періодично переглядати сайт. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати сайт, ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання сайту.


10. Контактна інформація

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: info@midgard.education


11. Згода користувачів

Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами, шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь».

КОНТАКТИ ТА ФОРМА ЗВ’ЯЗКУ

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
В БУДЬ-ЯКИЙ ЗРУЧНИЙ СПОСІБ
Україна, Київ,
пр-т Академіка Глушкова, 1, корп. 17
замовити дзвінок
замовити дзвінок